ÉRTÉKESEBB GAZDASÁG

TUDATOS DÖNTÉSEK ÉS JÖVEDELMEZŐBB GAZDASÁGOK

Az AgroVIR segítségével könnyedén elérheted az átláthatóságnak azt a szintjét, amire szükséged van ahhoz, hogy folyamatosan felügyelhesd az egész gazdaságod működését. A hatékonyabb munkafolyamatok, a jobb kommunikáció és az automatizált folyamatok révén időt takaríthatsz meg magadnak.

A dashboardok segítségével áttekintő módon, egészen a táblaszintig láthatod költségeidet, és hozzáférhetsz a közösségünk benchmark-adataihoz, hogy lásd, mások hogyan teljesítenek. Tedd meg a szükséges lépéseket a tanulságok alapján, és kövesd nyomon az eredményeket. Gazdálkodóként az egyik legfőbb célunk, hogy javítsuk pénzügyi fenntarthatóságunkat és növeljük a vállalatunk értékét.

Az AgroVIR lehetővé teszi, hogy te is tudatosabb, valós tényeken és értékes meglátásokon alapuló döntéseket hozhass, és szezonról szezonra nagyobb nyereséget érj el. Megoldásaink zökkenőmentes bevezetését mezőgazdasági szakértői csapatunk biztosítja, immár több száz gazdaságnak nyújtva folyamatos támogatást az eredmények maximalizálása érdekében, az AgroVIR szoftvernek köszönhetően.

Élő bemutató

ELŐNYÖK

DASHBOARDOK

A mindig naprakész és átlátható dashboardokon keresztül folyamatosan felügyelheted a mezőgazdasági vállalkozás műveleteit egészen a táblaszintű részletekig bezárólag.

BENCHMARKOK

Hozz jobb, tényeken alapuló agronómiai és pénzügyi döntéseket. Nézd meg a referenciaértékeket és lásd, hogyan teljesítenek a többiek. Tanulj a legjobb gyakorlatokból és használd az iránymutatásokat a stabil fejlődés érdekében.

TEDD ÉRTÉKESEBBÉ GAZDASÁGOD

Láss tisztán, kezdj el több értékes adatot gyűjteni, javíts a csapatmunkán, optimalizáld az erőforrás-felhasználást, és vedd kézbe az irányítást, miközben maximalizálod a termelésed. Takaríts meg időt, automatizáld a kötelező teendőket és összpontosíts vállalatod fejlesztésére.

ADATALAPÚ DÖNTÉS­HOZATAL

Élő bemutató

A gazdaság részletes nyomon követése oda vezet, ahol az átláthatóság és a kiszámíthatóság találkozik - ez az az optimális pont, ahol a cégtulajdonosok a legkényelmesebben érzik magukat. A legmodernebb térinformatikai megoldások által nyújtott értékes információk lehetővé teszik, hogy úgy lásd gazdaságod, ahogyan korábban még soha, azáltal, hogy a térképen a táblaszintű adatok (költségek, nyereség, munkaműveletek, inputok, időjárás, NDVI) is megjelennek.

Az adatalapú döntéshozatal az AgroVIR egyedülállóan magas minőségű és harmonizált adatainak köszönhetően válik valósággá. Ezzel pénzt takaríthatsz meg és maximalizálhatod a nyereséget, új szintekre jutva a pénzügyi és környezeti fenntarthatóság területein, emelve az egész gazdaság működésének színvonalát.

LEGYEN EREDMÉNY­ESEBB A GAZDASÁGOD

Jobb eredmények és jövedelmezőség tényeken alapuló döntéshozatal, hatékonyabb mezőgazdasági műveletek, valamint megbízható és naprakész információk révén.

MEGOLDÁSOK

TÖBB KONTROLL

Átlátható és mindig naprakész adataink segítségével folyamatosan felügyelheted a gazdaság műveleteit. Növeld céged teljesítményét az AgroVIR által biztosított legjobb gyakorlatok és referenciaértékek segítségével, amelyek más gazdálkodók magas minőségű, harmonizált adatain alapulnak. Aknázd ki a vállalkozásodban rejlő potenciált, és növeld gazdaságod értékét!

Állítsd be igényeid szerint, hogy könnyen áttekinthesd a legfontosabb mérőszámaidat.

Az adatokat a leginkább népszerű formátumokban könnyedén exportálhatod, amennyiben szükséged van rá.

Az AgroVIR néhány kattintással a hatóságoknak megfelelő bevallásokat készít, így időt takarít meg és csökkenti az emberi hiba kockázatát.

Az AgroVIR segítségével több gazdasági egységet és a cégeid közötti tranzakciókat is kezelheted, így mindig naprakész, konszolidált áttekintést kaphatsz.

A különböző moduljaink lehetővé teszik állattenyésztési, gyümölcsös-, szőlő- vagy feldolgozási műveleteid magas szintű adminisztrációját.

Kövesd nyomon gépeid költségeit egészen a legapróbb részletekig, kezeld és allokáld egyszerűen a bérleti díjakat és amortizációs költségeket.

Legyen rálátásod a gépek jövedelmezőségére, és növeld a hatékonyságot.

Lásd készleteid mennyiségét és értékét, kezeld az áttárolásokat és bármely készletmozgást könnyedén.

Csatlakoztasd ERP- vagy könyvelési rendszeredet könnyedén az AgroVIR-hez API-kapcsolatokon keresztül.

Közvetlenül a hídmérlegről kaphatsz adatokat és azonnal láthatod a hozamokat.

Csatlakoztasd a kutat az AgroVIR-hez vagy importálj táblázatokat a gépek üzemanyag-fogyasztásának pontos nyomon követése érdekében.