Agrovir

Rólunk

Az AgroVIR-t a gyakorlat hívta életre, ami egy összetett vállalatirányítási, termelésirányítási, és döntéstámogató rendszer, mely a mezőgazdaság vállalkozások termelési folyamatainak ellenőrzésére, tervezésére készült.

Egyrészt segít abban, hogy az adatokat átlássuk, elemezzük, másrészt támogatást ad ahhoz, hogy ezekből az adatokból meghozzuk a helyes döntéseket. Konkrétan azokat a döntéseket, amelyekkel költséget lehet csökkenteni, amelyekkel hatékonyabbak lehetünk.

Az AgroVIR független piaci szereplő amely saját fejlesztésű felhő alapú megoldásaival segíti a gazdálkodókat.

#

Mi az az Agrovir?


Az AgroVIR egy innovatív vezetői információs szoftver, amely komplex szemléletváltással segít a döntéshozatalban, hogy megbízhatóan, folyamatos szakmai alapokon nyugvó fejlődéssel, a legkevesebb idő és energia ráfordítással tudjak hatékonyan, fenntarthatóan gazdálkodni.

#

Növekedés

Cégünk a kezdetek óta növekszik, mára nemcsak a magyar mezőgazdasági piac jelentős szereplője, és az innovatív megoldások egyik hazai képviselője, hanem nemzetközi partnerekkel és megoldásokkal is rendelkezik.

Magyarország

460.000 ha

Románia:

135.000 ha

Bulgária:

8.800 ha

Argentina:

9.500 ha

Ukrajna:

Azerbaijan:

45.000 ha
658.300

Hektár kezelés

275

Elégedett ügyfél

10+

Év tapasztalat

6

Országban jelen

Ügyfeleink

Ügyfeleink között megtalálhatók őstermelők, családi gazdálkodók, mezőgazdasági vállalkozások és cégcsoportok is. Mindenhol hatékony segítséget jelent az AgroVIR mindennapos használata.

Gazdaság

275 gazdaság

Hektár

459.500 ha

Miért gondolják Ügyfeleink,
hogy sikeres az együttműködésünk?

Tanácsadó kollégáink szakmai felkészültsége

Szakembereink a termelésből jöttek, ismerik a mezőgazdaság mindennapi rutinjait, problémáit. Az ügyfelekkel együtt az AgroVIR csapata is folyamatosan fejlődik!

Gyakorlati szemléletű megközelítés

Ha a megoldás nem teljes, ha mégis hiányzik valami: úgy oldjuk meg, hogy az a gyakorlatban jól használható legyen – találjuk ki, teszteljük együtt!

A kínált megoldás sokoldalúsága

Sok feladatot kell elvégezni, sokszor némelyiket többféleképpen is, többletmunka nélkül. Állítsuk be együtt az apró részleteket, változtassunk, ha arra van szükség!

Ügyfeleink mondták