DIGITÁLIS MUNKALAPOK

Az AgroVIR elektronikus munkalap-megoldásaival magad mögött hagyhatod a munkafolyamatok papír alapú adminisztrációját. Takaríts meg időt, javíts a csapatkommunikáción és csökkentsd az emberi hibák kockázatát a mezőgazdasági adatok kezelése során.

WORKS

A Works egy okostelefonos alkalmazás, amelyet főként a gépkezelők használnak a gazdaságában végzett bármilyen munkaművelet adminisztrálására. Az alkalmazással a technológiai utasítások egyértelműek és mindenki tudja, hogy milyen munkát kell legközelebb elvégezni. A Works a munkaműveletek minden részletét kezeli, például az üzemanyagot, inputokat és a munkaerőt, így nem kell a munkalapokat papíron kitölteni és bevinni az irodába. Ügyfeleink az egyszerűsége, valamint az olyan hatékony funkciói, mint például a beépített műholdas térképek és a navigációs képességek miatt preferálják a Works alkalmazást. A Works Android és iOS rendszerre is elérhető.

CONNECT

A Connect a legjobb eszközünk az adminisztrációs hatékonyság maximalizálására. Segít, hogy automatikusan fogadj adatokat közvetlenül a gépeidből a táblás műveletek adminisztrálása során. A gépek teljesítményének rögzítése még soha nem volt ilyen egyszerű, nem kell manuálisan beírni az adatokat, csak egy gyors jóváhagyásra van szükség. Az elmúlt években több flottakezelő rendszer üzemeltetőjével és a főbb gyártókkal azon dolgoztunk, hogy olyan rendszert hozzunk létre, amely kiküszöböli az emberi hibákat, miközben növeli a hatékonyságot és kényelmet biztosít. Célunk, hogy a jövőben minden fontos szereplőt bevonjunk.