olvasási idő 2 perc

2020.


Az idő nem ellenünk dolgozik, hanem nekünk!

Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy éppen csak túl vagyunk a 2019-es év legnagyobb európai kiállításán a hannoveri Agritechnikán és máris újabb sikeres eseményt tudunk magunk mögött! A 2020-as AgroMashEXPO és Agrárgépshow a legnagyobb és legfontosabb hazai kiállításunk, így idén is képviseltettük magunkat, ahol számos régi, új és leendő partnerünkkel volt alkalmunk beszélgetni.

Látogatóink pontos képet kaphattak, hogy milyen fejlesztéseket hajtottunk végre az elmúlt időszakban és hogyan alakult át a vezetői információs rendszerünk, egy igazi döntéstámogató megoldássá. Ahogy azt megfogalmaztuk: „már nem elegendő gyűjteni az adatokat, azokból megfelelő eszközökkel DÖNTÉSEKET kell előkészíteni”.

#
Mik ezek az eszközök?

Számos BENCHMARK kutatásunkkal találkozhattak már partnereink, amelyek segítenek elhelyezni a gazdaságot a digitális fejlettségi térképen. Ezek által tisztább képet kaphattak például: vetőmag hozamokról, vagy akár az input anyag költségek alakulásáról, hiszen ki ne szeretné látni, hogy más hogyan csinálta, és ha lehetőségem van összehasonlítani akkor a hibákat is egyszerűbb felfedezni.

Megtisztelő, hogy kilátogattatok hozzánk és a számos kiállító mellett ránk is szakítottatok időt!

Legközelebb a Pregán találkozhatunk, ahol a standunk mellett egy prezentációval is készülünk a vállalatirányítási szekcióban!

Nem találkoztunk a kiállításon, de érdekli melyek ezek az eszközök?

Az alábbi linken átolvashatja ezeket: www.promotion.agrovir.eu