#

fotó: Balázs Károly

Átadták az Érték és Minőség Nagydíj elismeréseket a Parlamentben

Első alkalommal adták át az Alkotók Ünnepén, az Országház felsőházi termében az Érték és Minőség Nagydíjat, amely védjegy híd a gyártó és a fogyasztó között, segít a bizalom kialakulásában.

A kiváló minőségű áruk és szolgáltatások színterén életre hívott Érték és Minőség Nagydíj pályázat zsűrijének minden várakozását felülmúlta a beérkezett pályázatok magas színvonala, sokszínűsége. Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázati Rendszer célja, hogy elismerje a pályázaton megfelelő termékek és szolgáltatások magas minőségi színvonalát, elősegítse a nemzetközi piacon versenyképes, kiemelkedő minőségű, magas hozzáadott szellemi értéket képviselő áruk előállítását, ösztönözze a szolgáltatások fejlesztését.

#

fotó: Érték és Minőség

Cégünk az AgroVIR2 vezetői információs rendszerét indította a kiírásban, amit 2018-ban két kategóriában is díjazásra érdemesnek ítélt a rangos zsűri. A felhő alapú megoldás, amely segíti a gazdálkodókat a készletezésben, a hivatalos nyomtatványokban, a papíralapú adminisztráció elhagyásában, a naprakész költségadatokban, az adatalapú döntéshozásban, egyaránt elismertek a digitalizációért nívódíjjal - a XXI. század technológiájának kiemelten kreatív alkalmazásáért a gazdasági kultúra színvonalának elismerése érdekében - valamint az Érték és Minőség nagydíjjal, amely magában foglalja a védjegy használatának jogát.

Ezúton is gratulálunk a győzteseknek.

Valamint kiemelten szeretnénk köszönetet mondani Kollégáinknak, az elismerés mindannyiunk sikere.

#