#

VisibleFarm

Mindenki azt szeretné, hogy gyorsan, egyszerűen és hatékonyan tudja kezelni a gazdaságát. De nem könnyű átlátni, hogy mi történik több száz hektáron, mikor ki hol mivel és mennyiért dolgozik.

További előnyök kapcsolatfelvétel

VisibleFarm - Látható hatékonyság

Ebben segít a VisibleFarm

Ha tudjuk, hol milyen probléma fog felmerülni, akkor időben tudunk rá reagálni, nincsenek feleslegesen megtett kilométerek, dühítő állásidők, hibás munkavégzések.

A VisibleFarm négy innovatív, megbízható megoldást egyesít

Az AgroVIR a teljes gazdaságot átfogó vezetői rendszere, az iGazda adatkoncentráló és térképi megjelenítője az iMező, a Ro-Sys LogBox ISOBUS és CAN buszos terepi adatgyűjtője és az AgroSense Termesztés felügyelő rendszere, meteorológia eszközei.

Modern eszközök - Modern ügyvitel

Nap, mint nap rengeteg adat keletkezik. Az AgroVIR szoftver megalkotásakor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy termelő az év bármely szakaszában a termelési költségekről információt kapjon. Az AgroVIR rendszererrel kimutatható az önköltség, de nagy adminisztratív munka az adatok manuális felvitele, fenn áll a veszély, hogy hiányosan kerülnek be a rendszerbe. Ezzel az összefogással lehetőség nyílik arra, hogy egy adott gép vezérlőelektronikája direktbe jutassa el a munkaműveleti költségeket a felhasználóknak.

Gazdák, egymás közt

Ma leginkább gyűjtőnévként, mondhatni brandként tekinthetünk az iGazdára. Keretrendszerébe számos fejlesztést integráltunk, úgy mint a Sorköz. Az iGazda keretrendszer része, a térinformatikai (iMező) funkció. A részelemek sorát különböző modulokkal bővítettük úgy mint ISOBUS. Utóbbival lehetőség nyílik a munkaeszközökből kinyert adatok feldolgozása, irodai szintű elemzése.

Mobil megoldások, ISOBUS-ra is

A korábbi rendszerek két leggyakoribb problémája az univerzális megoldás és a „élő” kapcsolat hiánya volt. Gyakran különböző gyártók munkagépeit, eszközeit kell használnia a gazdáknak. Ezeknek a különböző eszközöknek a saját, nem standardizált megoldásai megnehezítik a részegységek közös kezelését, de az ISOBUS kompatibilis eszközök segítik feloldani ezt a problémát. Többek közt erre épülnek a RO-SYS megoldásai is. Az erőgépbe egy úgynevezett LogBox komponenst építünk, ami a traktor CANBUS és a munkagép ISOBUS hálózatról egyaránt adatokat gyűjt, mint például az üzemanyag fogyasztást, sebességet vagy az üzemórát, de akár kijuttatási mennyiséget, munkaszélességet is.

AgroSense

E megoldás integrációja a kialakított rendszerbe egy technológiai ugrást hoz, ami a hatékonyságnövelésben és a munkaszervezésben hasznosul. Amikor a vállalati irányítási rendszerben meghozunk egy döntést, - pl. egy adott dolgozó adott területen végzett munkájával kapcsolatban – a rendszer figyelembe veszi a tőlünk kapott időjárási adatokat, nem küldi ki permetezni, mert a szélerősség alkalmatlanná teszi a növényvédelmi feladatok ellátására. Egy jól megválasztott szenzoros rendszer, mint például a magyar fejlesztésű AgroSense, pontos és releváns adatokat szolgáltat a gazdák számára, kezelni tudja a termőterületi változatosságot és elő tudja állítani a döntésekhez szükséges számított értékeket.

Kérdése van, segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot!