#

Tetszőleges riportok készítése

Kimutatások készítése naprakészen, pontosan – minimális időráfordítással, több napos rákészülést és adategyeztetést elkerülve.

Miért jó ez? kapcsolatfelvétel

Az AgroVIR egyik alap funkciója
az egyszerűen elkészíthető
hivatalos és egyedi riportok.

Tetszőleges információk lekérése

Ha már a kötelező nyilvántartásaink elkészülnek az AgroVIR szoftver segítségével, saját információ igényünk alapján is meríthetünk belőle. Az adat a keletkezése helyén bekerül – ezután azt már bármilyen összefüggés szerint, tetszőleges formában lekérhetjük!

#

Minden adat táblázatos formában kinyerhető

Minden nagy adattartalommal bíró felület táblázatos formában kinyerhető, a szűréseket már az AgroVIR-ben nagyon pontosan beállíthatjuk, sőt a legtöbb helyen azt is kiválaszthatjuk, hogy az információnak melyik szintje, az amiből a lekérdezés elinduljon:

Az AgroVIR-ben lévő számtalan kimutatás testreszabható – egyedi kimutatásként futtatható, hiszen nem mindig kell minden információ: lehet hogy a mérlegelésünkről teljes kimutatás kell, de előfordulhat hogy csak a beszállításainkról kérdezzük a szoftvert és teljesen feleslegesek a szárítási adatok, vagy éppen csak azt akarjuk tudni hogy partnerenként mennyi volt adott napokon a készletmozgás.

A szabadon előállított kimutatások elmenthetők, így a rendszeres egyedi lekérdezés automatizálható.

Lehetőség van hogy a kimutatások automatikusan érkezzenek emailen, így akár minden reggel az eligazítás előtt már láthatjuk az előző napi termény készlet mozgásunkat, vagy mint tulajdonosok értesülhetünk a költségek alakulásáról napi, heti, havi szinten.

Egyszerűen: minden, amit bevittünk.

Erre néhány példa:

  • Az eszközeinkről szóló adatok, teljeskörűen mutassanak mindent, vagy csak az erőgépeinkre vagyunk kíváncsiak? Egy adott gyártóhoz tartozó gépeink értékére akarunk csak odafigyelni?
  • Csak a költség, vagy csak a teljesítmény adatokat akarom lekérdezni, vagy ezeknek az összefüggései is érdekesek lehetnek?

Számtalan oldala lehet csak ennek az egy témakörnek, amely szerint az adatokat lekérdezhetjük és összevethetjük.

Kérdése van, segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Rólunk mondták

A mérlegtől és az üzemanyagkúttól jövő digitális adatok integrálásával az adatközlés és adatátadás leegyszerűsíthető!