#

Térinformatika

A térinformatikát a térképekkel azonosítjuk: látjuk a térképen a tábláinkat, vagy akár az azokon dolgozó gépeinket. Az AgroVIR rendszerrel ez kicsit több – képzeljük el az adott tábla adatait, összefüggéseit a térképen.

Miért jó ez? kapcsolatfelvétel

Az AgroVIR térinformatikai funkciói
túlmutatnak a térkép rajzoláson
és azok tárolásán.

Munkaműveletek?

a térképen gyerekjáték

Képzeljük magunk elé az AgroVIR felületét, ahol a munkaműveleteket szerkeszthetjük: kiválasztjuk milyen műveletet végzünk, mikor, hol, milyen géppel, melyik munkaerővel. A térinformatika sokat segíthet nekünk – hogyan szervezzük a munkaműveletet hatékonyabban.

#
#

Így lehet egyszerűbb

Természetesen az alap térinformatikai funkciók is megtalálhatók a rendszerben – a tábla megjelenítése, rajzolása, szerkesztése; emellett a helyrajziszámok külön rétegekben való kezelése, valamint a MEPAR tábláink rajzolása és kezelése. Ezek a rétegek akár egymásra helyezve is láthatók így azok fedései, túllógásai, valós arányai megjelennek vizuálisan.

A térképi felületen tematikus térképekként megjeleníthetők az AgroVIR adatbázisának tábláinkra jellemző adatai: a kultúrák, a költségek, a földbérleti díjak, kijuttatott műtrágya hatóanyagok, stb. Mindezek az összes táblánkra vetítve összehasonlíthatók, vizuálisan jól elemezhetők!

Kérdése van, segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Rólunk mondták

A mérlegtől és az üzemanyagkúttól jövő digitális adatok integrálásával az adatközlés és adatátadás leegyszerűsíthető!