#

Papír alapú adminisztráció megszüntetése

Ha valamit keresünk, valamilyen információra szükségünk van, akkor rögtön az internetet, valamilyen keresőt hívunk segítségül. Aki digitális rendszerbe rögziti az adatait, az meg tudja tenni hogy probléma esetén a digitalis technikát hívja segtségül. Az AgroVIR szoftvert használó a program segítségével meg fogja találni a válaszokat, bármi is történt a földjén.

Miért jó ez? kapcsolatfelvétel

Szeretjük a papírt.

Hiszen, mindig kéznél van, gyorsan használatba vehető és mindent elbír. Pedig hosszútávon csak hátrányai vannak: nehezen pótolható, amikor információt kell szolgáltatni belőle, soha sincs kéznél. Nehezen értelmezzük más jegyzetét, és ami a legfőbb hibája – amit egyszer leírtunk és máshol is szükségünk van rá, azt újra és újra le kell írnunk!

#

"Gondoljunk bele, ha rengeteg adatot vetünk papírra és aztán máshogy rendszerezve akarjuk megnézni, nincs más megoldás, mint újra a tollhoz fordulni. Emellett mellett a papír alapú rögzítés hibákat generál és folyamatosan növeli a párhuzamos adatrögzítést! "

Iroda a mező szélén? Lehetséges!

Mi a különbség, ha a határidőnaplónk helyett az AgroVIR mobil alkalmazást használjuk a tábla szélén?

#
Ha mobillal rögzítjük

Ha a mobil alkalmazásban rögzítjük, hogy az A1-es táblán elkezdtük a vetést és felvezetjük mennyi vetőmagot vittünk ki, hogy ki csinálja, melyik gépeink vesznek részt benne – már van adatunk a munkaórákról, a gépteljesítmények felé is tettünk egy lépést, a készletmozgásunk is elkezdődött, ráadásul a táblánkon rögzítettünk egy munkaműveletet, ami számtalan hivatalos riportnak is egyszerre a része lehet! Vagy bármilyen váratlan eseményről fotókat készíthetünk és a kollégáink ezt az információt azonnal látják az AgroVIR-ben. A gépalkatrészt fénykép alapján azonnal be tudják azonosítani, és ha kell haladéktalanul megkezdeni a beszerzését.

#
Ha manuálisan rögzítjük

Ezzel szemben ha mindezt a tollunkra bízzuk, külön kell majd az irodában a munkaórát írni, külön fel kell valahová vezetni, hogy melyik gép dolgozott, el kell készítenünk számtalan papír alapú bizonylatot, és a munkaműveletünk egyetlen hivatalos kimutatásban sem szerepel – minden egyesével kerül majd be, a leadási határidő előtt egy nappal.

Papír vagy digitális?

Ma már nem megdöbbentő tény, bár ritkán kerül kimondásra. Jóval több emailt olvasunk és írunk, mint postai levelet. Akkor miért a gazdaságunk adatait hagynánk, hogy papír alapon legyenek rögzítve?

  • A raktárból kiadjuk
  • A táblán kiszórjuk
  • Kiadási bizonylat
  • Munkautasítás vegyszerezésről
  • Táblatörzskönyv
  • Cégek közti elszámolások, ha több cég van abban a táblában (átszámlázás, kiadások, bevételezések, speciális dokumentációk)
  • Permetezési Napló
  • Gazdálkodási Napló

Az AgroVIR rendszerben a munkaművelet rögzítése és ahhoz a vegyszer kiadás maximum két rögzítés, a többit a rendszer elvégzi.

Kérdése van, segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Rólunk mondták

Bármikor, bármilyen berögzített adat egyszerre lekérhető, így az adatok könnyen összehasonlíthatóak!