#

Készletkezelés

A készletek nyilvántartása, azok mozgásának dokumentálása a cég méretével párhuzamosan egyre bonyolultabb feladat. Nemcsak pontosnak, de jól átláthatónak is kell lennie, hogy mindig naprakész adatokkal lásson el minket.

Miért jó ez? kapcsolatfelvétel

A jó készletkezelés az alapja
a hatékony, gyors kiszolgálásnak és termelésnek.

A klasszikus készletkezelés

Bevételezek, azt kiadom, erről bizonylatokat készítek alapfunkció. Természetes hogy ezeket a mozgásokat követni is tudom, tudok áttárolni, átminősíteni, elvégezhetem a selejtezést, a leltárt. Az is magától értetődő, hogy a mérleggel automatikusan készülhetnek a bizonylatok, a hídmérleg online kezelheti a készleteimet.

#

Miben tud többet az AgroVIR?

#

A cégek közti anyagmozgások követése!

Nem csak az idegen készlet nyilvántartása, hanem annak automatizálása, hogy a saját cégeim (akár őstermelők, akár családi gazdaságok, társas vállalkozások egyvelege) közötti anyagmozgások ne okozzanak különösebb fejtörést. Az AgroVIR kezelőjének elég az az információ, hogy milyen anyagokat vittem ki a munkaművelethez, és melyik táblákra juttattam ki: a szoftver tudja, hogy kinek a tulajdona a készlet, tudja, hogy melyik cég embere, eszköze juttatja ki, és ismeri, hogy a tábláink milyen tulajdonosi bontásban vannak a kijuttatás pillanatában.

Automatikus bizonylatolás

A cégeink közötti anyagmozgások bizonylatolása automatikussá tehető, a kívánt időszakokban lekérhető, a könyvelés számára értelmezhető.

Automatikus dokumentumkészítés

Ugyanígy a beérkező termény elosztása is egyszerűsíthető, hiszen az AgroVIR ebben az esetben is felismer minden szereplőt és helyszínt – pontosan elkészítve a kívánt dokumentumokat.

Kérdése van, segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Rólunk mondták

...Más szemszögből világítja meg a gazdaságunk működését, rávilágít eddig fel nem merülő problémákra