Hogyan lehet Covid-ready a mezőgazdaság!

Egy világjárvány kellett, hogy belássuk a mezőgazdaságnak nagyobb szüksége van a digitalizációra, mint hittük! A megváltozott környezethez alkalmazkodva, olyan megoldásokat kell beépítenünk a mindennapjainkba, amelyek segítségével a gazdálkodók jelentősen csökkenthetik a személyes találkozások számát és mégsem kell lemondaniuk arról, hogy folyamatosan átlássák a munkavégzések folyamatát vagy a gazdaság teljes egészét.

Az AgroVIR mindig is fontosnak tartotta, hogy élen járjon a digitális megoldások kifejlesztésében, így örömmel mutatjuk be legújabb megoldásainkat, amely segítik a fenti törekvéseket.

AgroVIR Connect

A gépi adatok feldolgozója.

Tényadatok biztosíthatók a vezetői döntésekhez.

A már meglévő gépi adatforrásaik felhasználásával, a háttérben begyűjtjük, feldolgozzuk és ezen adatokat az AgroVIR felületén számszerűsítve és térképes alapon is elérhetővé tesszük.

#
#

AgroVIR Works lite

Teljesen kiválthatók a papír alapú munkalapok és helyükbe léphet az okostelefonos alkalmazás.

Munkavállalóink a napi tevékenységüket rögzítik, az általuk használt okostelefon. A szokásos papíralapú munkalap ily módon kiváltható, az adminisztrációs terhek megoszthatók és csökkenthetővé válnak. Az adatrögzítés egyszerűsödik és naprakész tényadatok biztosíthatók a vezetői döntésekhez.

A munkavállalóink (traktorosok, gépkezelők) rögzíteni tudják a napi tevékenységüket az általuk használt eszközön (okostelefon), amelyből az adat továbbítható az AgroVIR megfelelő felületére.