#

Automatikus figyelmeztetések

Az AgroVIR a bevitt adatok alapján összesít, mérlegel és a megfelelő időben figyelmeztet a számunkra fontosnak értékelt kérdésekben.

Miért jó ez? kapcsolatfelvétel

Túl sok mindenre kell összpontosítanunk

Ma mindenhol figyelmeztetésekkel, jelzésekkel vagyunk körbevéve. Túl sok mindenre kell összpontosítanunk és segítség, ha ezekből nem mindent kell észben tartanunk: reggel beülünk az autónkba és figyelmeztet a közeledő szervizre, a mobilunk tájékoztat a hamarosan elkezdődő találkozónkról, a navigációs rendszerünk figyelmeztet az elkerülendő dugóra.

#

Lehet a gazdálkodásunkat követő rendszer is előrelátó.

Az általunk rögzített adatok alapján felhívhatja a figyelmünket szakmai dolgokra, vagy csak egyszerűen rámutathat hiányosságokra.

Az AgroVIR szoftver a növényvédőszer adatbázisának köszönhetően már a munkaműveletek összeállításakor figyelmeztet a vegyszerek felhasználásának tipikus körülményeire – a kultúrára ha ott épp nem engedélyezett a kiválasztott szer, vagy éppen a dózisra – ha az a megengedettektől eltér!

Számtalan egyszerűbb figyelmeztetés került beépítésre, amelyek dátumokra figyelmeztetnek és mi állíthatjuk be az idő intervallumot, ahonnan jelezzen a rendszer:

  • Földügyhöz kapcsolódó dátumok (szerződés lejárta, közeledő kifizetés, stb.)
  • Eszközökhöz kapcsolódó figyelmeztetések, például forgalmi engedély lejártára, vagy a rögzített üzemórák alapján a közeledő szerviz periódusra.

A szakmai figyelmeztetések bonyolultabb formái is megtalálhatók az AgroVIR-ben; ezek közül fontos például a főbb tápelemek kijuttatására vonatkoztató figyelmeztetések, ahol a rendszer a már felvitt adatok alapján figyelmeztet ha a táblánkénti kijuttatott érték átlépné a táblára beállított maximális határt.

Kérdése van, segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Rólunk mondták

Bármikor, bármilyen berögzített adat egyszerre lekérhető, így az adatok könnyen összehasonlíthatók!