#

AgroVIR WORKS lite

Pörgesse fel az adatok áramlását és használja ki az AgroVIR Global rendszer nyújtotta előnyöket. Ismerje meg az újratervezett alkalmazásunkat, amivel gyorsabban és egyszerűbben rögzíthet munkaműveletet mint eddig bármikor.

Miért jó ez? kapcsolatfelvétel

A munkalapok új korszaka

Az így keletkező adatokból ellenőrzést követően segédüzemi teljesítményekkel rendelkező munkaműveletek hozhatók létre, így a szokásos papíralapú munkalap kiváltható, az adatrögzítés egyszerűsödik és naprakész tényadatok biztosíthatók a vezetők döntéseihez. Emellett az adminisztrációs terhek megoszthatók és csökkenthetővé válnak!

Milyen funkciókkal bír?

Lehetőségünk van minden munkaműveleti típust rögzíteni táblás, kézi, bér és a műhelymunkákat is a megoldás segítségével. Az AgroVIR-ben beállíthatjuk, hogy milyen adatokat szeretnénk kötelezően megtudni az adott felhasználótól.
Például: Rögzítse-e az üzemóra vagy a fogyasztási adatokat.

A bejelentkezéshez / azonosításhoz az első alkalommal internetkapcsolat szükséges. A későbbi offline bejelentkezéskor az applikáció a korábbi bejelentkezéskor letöltött információk alapján fog működni. Az offline módban rögzített munkafolyamatok szinkronizálásra kerülnek, ha az eszköz újra online módba lép.

Minden termesztési időszak neve előtt a már AgroVIR-ben berajzolt táblakontúrok megjelennek, amik segíthetik a felhasználónak a tábla beazonosítását.

A funkció használatával, az AgroVIR rendszeréből érkező tábla koordinátákhoz tudja a felhasználót elnavigálni, a telefonon található navigációs applikáció segítségével.

Az alkalmazásban lehetőség van használati nyelv kiválasztására. Az alapértelmezett nyelv az alkalmazást futtató operációs rendszer nyelve.

#

Hogyan tudom használni?

Az applikáció a Google Play áruházból és az App Storeból bármikor letölthető, viszont a belépéshez rendelkeznünk kell AgroVIR Global-lal és az Aviator csomagok közül egy aktív előfizetéssel, valamint egy érvényes felhasználó név / jelszó párossal. Ekkor már csak egy okostelefonra és egy minimális internet előfizetésre van szükség és már a gazdaságunk törzsadataival rendelkező elektronikus munkalapot tarthatunk a kezünkben.

Milyen eszközökre érhető el?

Android eszközökre

Javasolt minimum az Android 7-es verziója.

iOS eszközökre

Javasolt minimum az iOS 11-es verziója.

Kérdése van, segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Rólunk mondták

A mérlegtől és az üzemanyagkúttól jövő digitális adatok integrálásával az adatközlés és adatátadás leegyszerűsíthető!