Megújuló felületek az Agrovirben

Tudj meg többet

Előtérbe kerülnek a felhasználók

Az új felületek tervezésekor az egyik legfontosabb szempont a felhasználói igények figyelembevétele volt. Különféle gazdasági méret szerint interjúkat készítettünk és megnéztük, hogyan használtátok az aktuális rendszert, ezeket összegezve születtek meg a nem csak külsejükben más felületek.

Fókuszban a döntéstámogatás

Hiszünk benne, hogy egy gazdaságban az adatokat nem csak gyűjteni, hanem elemezni is kell. Így a levont következtetések alapján jobb döntéseket tudunk hozni és pontosabban tudunk tervezni, az eredményességünk növelése érdekében. Legyen szó akár pár nap intenzív munkafolyamatainak az áttekintéséről, vagy a teljes évünk finomhangolásáról, az új rendszer ezt a szemléletet helyezi előtérbe.

#
#

Segítő kéz a rendszerben

Az AgroVIR felhasználók elismerik és rendszeresen használják a személyes tanácsadói hálózatot, ugyanakkor azt is látják, hogy egy-egy kérdésre a felületen, használat közben szeretnének választ kapni. Az új felületek tervezésekor arra törekedtünk, hogy az átláthatóság mellett egyértelmű segítségnyújtási pontok is jelen legyenek.

Kevesebb kattintás, tisztább útvonalak

Újramodelleztük az adatbeviteleket, hogy lehetőség legyen leegyszerűsíteni a napi adatrögzítést. A beviteli mezők priorizálásával és az átláthatóbb rögzítési folyamatokkal az adminisztrációs munkát még hatékonyabbá tudtuk tenni.

#

Változás ütemezés

 • 2020. Augusztus
  Termesztési időszakok felületek

 • 2020. Szeptember
  Munka­művelet felületek

 • 2020. Október
  Munkaerő, eszköz felületek

 • 2020. December
  Készlet felületek

 • 2021.
  A teljes felület megújulása