#

Adatalapú döntéshozás

Az AgroVIR a gazdaságunk minden pontját adattal támasztja alá: összefogja az információkat, átláthatová teszi azokat, mert látni akarjuk az egészet és a sok apró részletet is!

Döntés adat alapon Kapcsolatfelvétel

A döntéseket adattal kell alátámasztani.
Minden más hipotézis.

Idegen tőlünk. Még.

Hiszen érezzük, ahogy termelünk, rendelkezünk megfelelő tapasztalattal. Nem szeretjük, ha ezt a rutint holmi számok zavarják meg.
Sokszor döntenénk máshogy, ha mindent látnánk, mindenről lenne adatunk.
Adatalapon dönteni, csak rendszerben lehet. Az AgroVIR összefogva az információkat, minden pontján adattal támasztja alá a termelésünket.

Ha kíváncsiak vagyunk egy számra, megkapjuk, de ha azt a számot boncolgatni akarjuk – mögé akarunk látni, szét akarjuk szedni – arra is van lehetőségünk az AgroVIR-ben ez az erősség!

#

A folyamat

Minden gazdaság különbözik működésben is és hozzáállásban is egy rendszer bevezetésekor. Van aki hosszú hónapokig finomítgatja a beállításokat, pontosítja a felhasználói feladatokat, jogosultságokat; és vannak olyanok, akik gyorsan belevágnak – meghatározzák tanácsadóinkkal együtt a folyamatot elejétől a végéig, majd közösen megvalósítják azt. A végeredmény mindenképpen előrelépés, akár kicsi, akár hatalmas, akár lassan, akár gyorsan valósul meg.

Mindenki az AgroVIR rendszerbe rögzíti az adatot – a mérleges mér, az agronómia a napi munkaműveleteket dokumentálja, a gépműhely feljegyez minden javítást, a földügy kiszámolja a földbérletetBevezették, de még nem hiszünk benne. Ellenőrizzük, ki, mikor rögzít.

Gyűlik az adat, nézzük ki mikor rögzít, kinek az adatrögzítése hiányos, mást még nem merünk vizsgálni, még nem bízunk benne.

Szükségünk van adatokra, kivesszük az AgroVIR-ből, de még mindig kételkedünk – összehasonlítjuk régi tapasztalásokkal, mindenféle adattal, amit csak találunk.

Az adatrögzítés napi rutinja meggyőz minket, látjuk hogy a legtöbben már az AgroVIR adataira támaszkodnak, a könyvelésünk is érdeklődik, ellenőriz, számol, a cég mindennapjainak a része lett.

Megszoktuk a kimutatásokat, saját igényeink lettek! Miért nem használtuk ezt eddig?

Kérdése van, segíthetünk? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Rólunk mondták

Más szemszögből világítja meg a gazdaságunk működését, rávilágít eddig fel nem merülő problémákra